sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Gitarrist > Visa annons

2 fr. Värmdö söker 2 till nytt band!

Inlagd: 2008-04-13 av Daniel Pettersson Plats: Stockholm/Värmdö
Kategori: Gitarrist  sökes Genre: Rock
Antal visningar: 963 Telefon:
Vi är två ungdomar (23 och 18 år, gitarr/sång resp trummor) från Värmdö som inte kan vänta längre på att dra igång ett band.

Den stil vi utövar anser vi ligger inom ramarna för Rock, Folkrock och Punk bl.a, men annars anser vi att genre är rätt oviktigt, vi vill inte placera oss i nåt fack utan anser att bra musik är bra musik. Men, vi har förkärlek för musik med dynamik/kontraster vad gäller melodi, takt, rytm osv. Vi är båda självlärda och vår erfarenhet varierar. Jag (på gitarr) har spelat mer eller mindre i 7 år och har medverkat i 3 olika kompisband, först punkband sen punk- och rockband parallellt. Trummisen (som är min bror) började spela nyligen men verkar ha stor potential.

Vi är alltså sångare/gitarrist och trummis och behöver 2 bandmedlemmar till nytt band. Vi söker en gitarrist (dock inte bestämt om det är lead vi söker) som även kan tänka sig att köra vid behov. Sen söker vi en basist som också är villig att köra. Ni ska verkligen villa satsa och bidra inom olika områdena i bandet, så som materialet och bandrelaterade projekt. Vi vill ha eldsjälar, som vi själva är i stor grad. :) Det är något man kommer långt på. Det är också viktigt att ni har DEN DÄR känslan, musikalitet.

Vi har en del eget material under utveckling och ideer att bygga vidare på. Vi lägger vikt på både musiken och texter då vi tycker att båda delarna är viktiga. Vi anser att väldigt tekniskt spelande (à la Metal) inte är grunden till det som gör en låt, utan att man med enkla medel och bra känsla/tigh spel, bra melodier och arr kan skapa grym musik. Personligen gillar jag viktiga budskap i texter. Vi gillar stämsång på väl valda partier och anser att det är något vi inte kan tänka oss vara utan.

Det är en fördel om ni bor i närområde till Värmdö (där vi bor) el i Stockholm med tanke på sammanhållning. Replokal som vi kan tänka oss är Studiefrämjandets lokaler i Alphyddan, Sickla. De har skapliga priser och kraftfull utrustning som låter tillräckligt bra. Andra förslag är välkomna! Vi vill repa åtminstone 2 gånger/vecka. Helger fungerar bäst att repa för oss, men i nödfall en vardagskväll i veckan.

Sammanfattning:

*Söker: Gitarrist + Basist som även kan köra
*Känsla, dynamik, kontrast, stämmor,
väldigt tekniskt = låg prioritet, öppensinnad för musik
*Eldsjälar som vill satsa och bidra
*Bosatt närheten av Värmdö/Stockholm
*Repa minst 2 ggr i veckan, helst helg

Är du lika ivrig som oss och tycker detta stämmer bra med dina åsikter, tveka inte att höra av dig!


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort