sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Keyboardist > Visa annons

Ripped of Reason söker keyboardist!

Inlagd: 2010-03-03 av Ripped of Reason Plats: Stockholm/Solna
Kategori: Keyboardist  sökes Genre: Metal
Antal visningar: 546 Telefon:
Ripped of Reason söker nu en keyboardist mellan 25 och 30 år som kan traktera sitt instrument väl i stil med exempelvis Michael Pinella i Symphony X, dvs som både kan backa upp sina medmusiker och lira självständiga melodier. Du ska vara en teamplayer, vilket innebär att vi inte är intresserade av egotrippade tangentonanister. Du ska även ha ett sinne för arrangemang och kunna vidareutveckla idéer och slingor.

Vi har ett ex antal spelningar i ryggen med bra publikrespons och vi är alla rutinerade musiker mellan 25 och 33 år. Låtar finns och skrivs kontinuerligt.

Musiken kan beskrivas som melodiös hårdrock med element av bl a intensiteten från Iron Maiden, tyngden från Metallica och känslan från Pink Floyd i en modern blandning. Låt dig dock inte luras, vi har ett eget unikt sound!

Vårt mål som band är att kunna leva på musiken inom en snar framtid, vilket innebär att vi lägger ner mycket tid och energi i det vi gör. Du ska vara lika beredd på att ge 100% både gällande repande och livespelningar som vi andra är.

Låter detta som en intressant utmaning och känner du att du har det som krävs? Mejla ljudklipp där du spelar, helst både live och i studio och en bild, så hör vi av oss.

Tre av våra låtar kan höras på www.myspace.com/rippedofreason, och fler
låtar kan skickas.

Vi hörs!
//Ripped of ReasonDela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort