sökning


Kategori:

Genre:

Handling:

Län:


Fritext:


Hem > Bandmedlemmar > Gitarrist > Visa annons

Gitarrister och basist sökes!

Inlagd: 2009-11-08 av Siros och Jonas Plats: Västra Götaland/Mariestad
Kategori: Gitarrist  sökes Genre: Metal
Antal visningar: 486 Telefon: 0738083551
Tjena!

Jag heter Siros, och min growlande, screamande (you name it!) polare Jonas söker bandmedlemmar! Själv spelar jag trummor. Vi söker en lead och en rhythm gitarrist samt en basist för att fullborda vårat band som har det möjligtvis tillfälliga namnet Provenance.
Vi gillar band som Lamb of God, Avenged Sevenfold, Necrophagist, Five Finger Death Punch, All Shall Perish, Job for a Cowboy, August Burns Red med mera, och baserar såklart vad vi spelar på vad vi gillar för band. Vi satsar inte på att bli jättekända eller så, vi satsar mest på att spela för att ha kul, och förhoppningsvis spela live i framtiden. Vi har kommit på trumbeats och texter för 2 låtar hittils, och vi är 15 och 17 år gamla.


Du som vill spela med oss bör bo i närheten av Mariestad där vi bor, typ i Skövde, Skara, Gullspång och så. Du bör ha en skön personlighet och ha samma mål som oss med musiken, dvs att mest ha roligt men samtidigt göra framsteg och fixa spelningar. Skicklig som fan eller inte, hör av dig om du är intresserad! Skriv till siros_vaziri@hotmail.com eller adda mig på MSN, eller ring mig, så hörs vi!


Dela på Facebook Delicious  Spara till Delicious Pusha Pusha annons

Bandfinder.se - Bandannons - Kontakta annonsör
Kontakta
Bandfinder.se - Bandannons - Tipsa vän om annons
Tipsa
Bandfinder.se - Bandannons - Rapportera annons
Rapportera
Bandfinder.se - Bandannons - Ändra annons
Ändra
Bandfinder.se - Bandannons - Ta bort annons
Ta bort